Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Aanhouding na mishandeling in Westervoort

Datum nieuwsfeit: 12-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Rivierenland
Zoek soortgelijke berichten


Persberichten politie Rivierenland

---

Maandag, 12 november 2001

---


* Dagoverzicht

Aanhouding na mishandeling
WESTERVOORT - In de nacht van 10 op 11 november reed een 24-jarige inwoner uit Westervoort over de Hamersestraat te Westervoort. Op een gegeven moment zag hij een personenauto staan met twee inzittenden. Eén van de inzittenden riep de man aan, waardoor de man dacht dat hij met de politie te maken had; hij zou een blaastest moeten doen in het kader van een alcoholcontrole. Toen de 24-jarige man de auto naderde zag hij dat het geen politiemensen waren. De man fietste door. De man werd echter door de auto gevolgd. Op een gegeven moment werd hij klem gereden op de Scheisprong. De 24-jarige man kreeg daarop zonder aanleiding een klap in zijn gezicht van één personen. De 24-jarige man liep hierdoor een gescheurde onderlip op. Een oplettende buurtbewoner noteerde echter het kenteken waarop de dader aangehouden kon worden. Dit betrof een 21-jarige inwoner uit Westervoort. De man heeft een geldboete van zeshonderd gulden gekregen. Politie onderzoekt brand in loods
ELST - Op 11 november 2001 kwam er omstreeks 18.20 uur de melding bij de politie binnen dat er in een loods aan de Valburgseweg te Elst een uitslaande brand woedde. De loods brandde uit. De brandweer van Elst wist de schade te beperken tot de loods. In de loods stonden een aantal voertuigen en aanhangwagens gestald die verloren gingen. De politie stelt een ander onderzoek in naar de oorzaak van de brand. Het totale schadebedrag is vooralsnog onbekend.

---

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Politie Rivierenland
Postbus 21, 6900 AA Zevenaar
Internet: (communicatie@politierivierenland.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie