Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Omruilactie minicontainers wijk R De Leyens Zoetermeer

Datum nieuwsfeit: 12-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zoetermeer

Omruilactie minicontainers wijk R, in De Leyens

Eén van de noodzakelijke werkzaamheden ter introductie van Diftar per
1 januari 2003 is het 'bechippen' van alle minicontainers. Bij het legen van de containers zal, vanaf die datum, in de huisvuilwagen worden geregistreerd wie deze heeft aangeboden. Het aantal keren, over een heel jaar dat bewoners van de laagbouw hun containers aanleveren, bepaald dan de hoogte van het flexibele deel van de Afvalstoffenheffing.

In huisvuilwijk R in De Leyens waren de minicontainers inmiddels afgeschreven en aan vervanging toe. Bewoners hebben hier nieuwe, van een chip voorziene, minicontainers gekregen. Deze chip bevat uw persoonlijke kenmerken. Om de nieuwe container ook voor de gebruiker zelf herkenbaar te maken is het handig om uw container van een visueel kenmerk te voorzien!

Voor alle overige huisvuilwijken is dit niet nodig omdat daar de minicontainers niet worden vervangen maar alleen van een chip worden voorzien.
De visuele herkenbaarheid die bewoners vaak reeds zelf hebben aangebracht, blijft daarbij intakt.

---

Gemeente Zoetermeer © November 2001

Last update: 12 november 2001 (10.55)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie