Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Marc Vael nieuw hoofd 'New Channels' 4C Consulting

Datum nieuwsfeit: 12-11-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

---
Marc Vael verantwoordelijke "New Channels" bij 4C Consulting

---
Komt van (Arthur) Andersen
Oosterhout, 12/11/2001

Het CRM-dienstenbedrijf 4C Consulting heeft Marc Vael (34) in dienst genomen als verantwoordelijke voor "New Channels". Het gaat om een nieuwe functie binnen het bedrijf. Hij draagt de verantwoordelijkheid voor e-business en m-business (mobile business) binnen de CRM (Customer Relationship Management)-projecten van 4C Consulting. Daarnaast is hij ook verantwoordelijk voor de CRM-projecten binnen de productie- en distributiesector en de transport- en automobielsector.

Marc Vael heeft drie universitaire diploma's. In 1989 studeerde hij af in de Toegepaste Economische Wetenschappen (TEW) aan de UFSIA (Universitaire Faculteiten Sint-Ignatius Antwerpen). Een jaar later studeerde hij aan het LUC (Limburgs Universitair Centrum) af in Information Management. In 1991 promoveerde hij aan de KUL (Katholieke Universiteit Leuven) tot licentiaat-doctorandus in de Toegepaste Economische Wetenschappen en de Beleidsinformatica.

Alvorens hij bij 4C Consulting aan de slag ging, werkte Marc Vael van januari 1992 tot augustus 1995 als IT-projectanalist voor informatica-ontwikkelaar CGI Systems. Dat bedrijf werd onderdeel van IBM Global Services in 1992. Marc Vael was actief betrokken bij implementatie-opdrachten bij bedrijven zoals D'Ieteren en Promodès (nu Carrefour).

In september 1995 maakte Marc Vael de overstap naar het bedrijfsrevisorenkantoor Arthur Andersen (nu Andersen), waar hij één van de grondleggers was van de afdeling "Technology Risk Consulting" in België. Hij heeft zowel IT-audit- als IT-consulting-opdrachten uitgevoerd en begeleid bij bedrijven zoals Alcatell Bell, Aldi, Bekaert, Belgomilk, Bosch, CBHK, Moulinex, Promedia, Randstad Interlabor, Selexion, Sheraton, SKF, Ter Beke, Texaco, UZ Leuven, VDAB, Volvo Cars, VRT, VTM en VT4.

Marc Vael publiceert regelmatig artikelen en is tevens gastdocent bij onder andere de UAMS (Universiteit Antwerpen Management School), Tijd Academie, EFE en eTrends Academy.

"Door de komst van Marc en de nieuw gecreëerde functie zullen we nog meer gespecialiseerde aandacht besteden aan e-business en m-business", zegt Johan Van Genechten, Managing Director van 4C Consulting. "Maar wel steeds binnen het kader van CRM. Dat is altijd onze enige focus geweest en dat blijft zo. Een volledig geïntegreerde multichannel-aanpak, inclusief internet en mobiele toepassingen, wordt binnen de CRM-wereld steeds belangrijker en we willen daar ten volle en geconcentreerd op inspelen."

"De wil van 4C Consulting om een echte voorloper te zijn inzake e-business en m-business binnen het CRM-domein oefende een grote aantrekkingskracht op mij uit", zegt Marc Vael. "Bovendien krijg ik daarvoor binnen 4C Consulting de nodige verantwoordelijkheden. De combinatie van zowel de interne erkenning als de klantenwaardering, gekoppeld aan een constructieve projectbenadering, betekent een ongelofelijke stimulans."

Foto's van Marc Vael zijn beschikbaar via Sandra Strotkamp, NewsEngine PR Nederland, tel: 020/567.2170, e-mail: (sandra.strotkamp@newsenginepr.com)
---
END

---
Over 4C Consulting
4C Consulting levert CRM-oplossingen (Customer Relationship Management) en is actief in 14 landen. 4C Consulting is ervaren in het implementeren van CRM in diverse sectoren. Het bedrijf concentreert zich op de volgende verticale markten: financiële dienstverlening, telecommunicatie, media, ICT, transport- en
automobielindustrie, retail en distributie, productie en farmaceutische industrie. Binnen die markten richt 4C Consulting zich op klanten die beantwoorden aan de volgende 3 kenmerken: veel klanten, verschillende distributiekanalen en meetbaar klantengedrag. Enkele van de voornaamste referenties zijn: ADP, BBL, Belgacom, Delta Lloyd (CGNU), DHL, EHPT, Electrabel, Euroclear, Europay International, Fortis, Intergraph, IP Globalnet, JSE Securities Exchange South Africa, KBC Securities, KPN, Mobistar, MultiChoice, Océ, Optimus, Pfizer, Proximus, Record (RVS Verzekeringen), Syvox, Telfort, Ubizen, UPC, Versatel Telecom, Volvo en WorldCom. 4C Consulting helpt 4P-ondernemingen (Philip Kottler's product, price, place en promotion) te evolueren naar 4C-ondernemingen (customer, contribution, convenience en communication). 4C Consulting is uniek door zijn product- en
leveranciersonafhankelijkheid, heeft CRM als enige focus en staat garant voor een snelle oplevering van CRM-projecten. Partners zijn BroadVision, Business Objects, data 4s, Data Distilleries, Norkom, Nortel, Oracle, PeopleSoft, Prime Response, SAS, Siebel en Synes. 4C Consulting werd opgericht in april 1997, is gegroeid tot 68 mensen (voornamelijk burgerlijk en
handelsingenieurs met een bijkomende graad in marketing) en heeft vestigingen in Vilvoorde, Oosterhout (Breda) en Johannesburg. De onderneming wil op korte termijn uitbreiden met afdelingen in Spanje en Scandinavië en wil vóór het einde van dit jaar groeien tot 100 werknemers wereldwijd. 4C Consulting sloot het boekjaar 1999 (01/01/1999-31/12/1999) af met een omzet van 110 miljoen frank en heeft in 2000 229 miljoen frank omzet geboekt. Voor het lopende boekjaar heeft 4C Consulting een omzetverwachting van 350 miljoen frank.
Voor meer informatie
4C Consulting B.V. (www.4Cconsulting.com), America Tower, Wilhelminakanaal-Zuid 110, 4903 RA Oosterhout Sandra Vankrinkelen, Communications Manager, tel: +32 2 275 90 00, fax: +32 2 275 90 01
E-mail: (Sandra.Vankrinkelen@4Cconsulting.com)
NewsEngine PR Nederland (www.newsenginepr.com) Sandra Strotkamp, tel: +31 (0)20 567 21 70, fax: +31 (0)20 567 21 77
E-mail: (sandra.strotkamp@newsenginepr.com)
Ref.:4CC0013-1A3756

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie