Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Dynadata lanceert InterSHAD als de logistieke oplossing

Datum nieuwsfeit: 13-11-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Dynadata lanceert InterSHAD als de logistieke oplossing

HEILOO, 12-11-2001 -- De toenemende vraag naar efficiënte gegevensverwerking in de transportbranche heeft er toe geleid dat Dynadata de Business-to-Business (B2B) applicatie InterSHAD heeft ontwikkeld. Deze koppelt de bedrijfsprocessen van de agent (cargadoor) en de stuwadoor via het internet. Dit biedt shippers, consignees en expediteurs tevens de mogelijkheid om hun goederen on-line aan te bieden en de status middels "track & trace" functionaliteit te volgen.

InterSHAD, International Shipment Administration, is het product van een nauwe samenwerking tussen twee Amsterdamse havenbedrijven en Dynadata. De specifieke business-kennis van beide havenbedrijven, de ruim 10 ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie