Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Analytical Applications Europees leverancier O.I. Analytical

Datum nieuwsfeit: 13-11-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Analytical Applications Europees leverancier O.I. Analytical

BRIELLE, 13-11-2001 -- Onlangs is Analytical Applications leverancier geworden van O.I. Analytical. O.I. Analytical levert instrumenten voor monsterverwerking, analyse en detectie die perfect aansluiten op onder andere de Agilent Gaschromatograaf. Door het aanbieden van produkten van verschillende leveranciers die samen één systeem vormen biedt AnaPlications haar klanten een zogeheten One-Stop-Shop.

Analytical Applications -dat al leverancier is van Gerstel, Agilent Technologies, Quantum Analytics, CDS Analytical, Pickering, Wasson en Entech- biedt nu ook aanvullende oplossingen op het gebied van zwavel detectie, halogeen detectie, stikstof detectie, aromaten en combinaties hiervan.

De detectoren ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie