Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Analytical Applications introduceert S-PRO 3200

Datum nieuwsfeit: 13-11-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Analytical Applications introduceert S-PRO 3200

BRIELLE, 13-11-2001 -- Analytical Applications (AnaPlications) en O.I. Analytical zijn onlangs 'Contract Partners' geworden. Dit betekent dat AnaPlications in Nederland nu de officiële leverancier is van alle O.I. Produkten, waaronder de detectoren, instrumenten voor 'sample handling' en 'analyzers'. AnaPlications biedt nu ook O.I.'s S-PRO-3200 aan op de Nederlandse markt: een kant-en-klaar GC systeem, inclusief PFPD detectoren en 'Permeation Tube Oven' voor geautomatiseerde calibratie.

Analytical Applications speelt met het 'alles-in-één S-PRO-3200 GC Systeem' van O.I. Analytical in op de vraag naar een snel, betrouwbaar, accuraat, kant en klaar GC systeem met PFPD dat ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie