Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verband eetstoornis en seksverslaving bewezen in onderzoek

Datum nieuwsfeit: 13-11-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Verband eetstoornis en seksverslaving bewezen in onderzoek

AMSTERDAM, 13-11-2001 -- Verband eetstoornissen en seksverslaving bewezen in onderzoek. Sinds zomer '99 voert Stichting NPIBS een uitgebreid onderzoek uit naar seksverslaving. Met het bereiken van de magische grens van 1000 deelnemers, is er nieuwe interessante informatie uit het onderzoek naar voren gekomen. Onderstaand artikel geeft een beschrijving van de zorgwekkende uitkomsten rond eetgedrag van deelnemers in combinatie met seksverslaving.

In de literatuur over seksverslaving (Carnes, e.a.) wordt regelmatig geschreven over de problematiek van meervoudige verslavingen. Veel verslaafden hebben niet alleen last van seksverslaving maar ook problemen met alcohol, drugs, sigaretten ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie