Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Kessel en Linne

Datum nieuwsfeit: 13-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Venlo 13-11-2001
Mediaberichten 13 november (laatste berichten)

KESSEL - Inbraak

Kessel Een echtpaar uit Kessel zag in de nacht van maandag op dinsdag een onbekend persoon op hun slaapkamer staan. Toen de vrouw het licht aandeed sloeg de onbekende op de vlucht. De onbekende bezoeker bleek een geldbedrag van enkele honderden guldens ontvreemd te hebben. De inbreker is binnengekomen door de achterdeur te forceren. Na de melding heeft de politie, met een politiehond, in de buurt meteen naar de dader gezocht. De zoekactie heeft geen resultaat gehad.

LINNE Inbraak kermiskraam

LINNE In de nacht van maandag op dinsdag is er ingebroken in een viskraam op de kermis (aan de Parallelweg) in Linne. Onbekenden forceerden de kraam en ontvreemden voor ruim 1000 gulden aan verse en gerookte vis. Een weegschaal en een reclamebord zijn uit de kraam naar buiten gegooid. Op dit moment is niet bekend hoe groot de aangerichte schade is.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie