Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Programma las Palabras

Datum nieuwsfeit: 13-11-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Palabras 'The Phrase Stage'
Zaterdag 17 november 2001
Paradiso, kleine zaal
Zaal open 20:00
Aanvang programma 20:30, en dan bedoelen we ook 20:30! Guldens: 12,50/ euro's: 5,67

We proudly present to you, all the way from South Africa: Kgafela en band. Zij zullen ons trakteren op een mix van de oudste en nieuwste muziektradities, op afro-jazz, afro-pop gemixed met neo-traditionele Tswana, Sotho en Zulu geluiden en de krachtige teksten van Kgafela.

Ook zijn we trots de drie meiden die schuilgaan onder de namen Pain, Desert en Liberty voor het eerst op een podium te hebben met hun eigen teksten. Dansen en zingen doen ze al lang maar gedichten schrijven en filosoferen over het leven ligt ze ook graag en dat willen ze op deze avond graag laten zien en horen.

En we zijn ook erg blij met Ja-Ysha Obispo. Ja-Ysha studeert dit jaar af aan de schrijversvakschool 't Colofon, werkt aan een project genaamd 'Digital Poetry' en zij debuteerde dit jaar met de toneeltekst ' Mijn Beloofde' tijdens het Hollandse Nieuwe festival i.s.m Theatergroep Cosmic. De diversiteit van haar Caribische en Amerikaanse achtergrond vormt de basis voor haar eigentijdse, meertalige schrijfwijze.

Maar dat is niet alles, dichters uit de zaal gaan het open podium op, DJ Lovesupreme gaat plaatjes draaien en na afloop gaan we dansen.

Tot ziens,
Babs & Dominique

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie