Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Informatieavond over nieuwe hondenkaart in Zoetermeer

Datum nieuwsfeit: 13-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zoetermeer

Informatieavond nieuwe hondenkaart 13 november

Op dinsdagavond 13 november vindt van 19.00 tot 21.30 uur een informatieavond plaats over de nieuwe hondenkaart in het bedrijfsrestaurant van het Stadhuis (ingang Frankrijklaan 6). Op de informatieavond kan van gedachten worden gewisseld met vertegenwoordigers van de gemeente Zoetermeer over het voorstel voor een nieuwe hondenkaart. Deze ligt tot en met 23 november ter inzage bij alle wijkposten in Zoetermeer.

De nieuwe hondenkaart is een geactualiseerde versie van de huidige kaart, die dateert uit 1998. De hondenkaart geeft aan op welke plekken in Zoetermeer honden al dan niet aangelijnd uitgelaten mogen worden.

Van 10 tot en met 21 september jongstleden konden de inwoners van Zoetermeer hun opmerkingen over de oude kaart kwijt bij de gemeente en suggesties doen voor de nieuwe kaart. Deze suggesties hebben bijgedragen aan de totstandkoming van het voorstel voor de nieuwe kaart. Op de informatieavond is de gelegenheid de suggesties en de voorgestelde wijzigingen te bespreken met vertegenwoordigers van de gemeente die bij de totstandkoming van de nieuwe hondenkaart betrokken zijn.

Ter inzage
Iedereen kan het voorstel voor de nieuwe kaart tot en met 23 november inzien bij de wijkpost in zijn of haar buurt. Daar kunnen ook schriftelijk zienswijzes ingediend worden ten aanzien van het voorstel.
Na afhandeling van de binnengekomen opmerkingen wordt de gewijzigde kaart definitief vastgesteld door het College van Burgemeester en Wethouders.

---

Gemeente Zoetermeer © November 2001

Last update: 5 november 2001 (12.00)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie