Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Sherry proeven voor pers, restaurateurs, chefs en sommeliers

Datum nieuwsfeit: 13-11-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

(persbericht)

Masterplan Jerez - voor pers, restaurateurs, chefs en sommeliers

In november organiseert The Wine & Food Association - Proefschrift het 'Masterplan Jerez', een drietal studieuze evenementen voor pers, restaurateurs, chefs en sommeliers, waarbij zeer speciale sherry's worden geproefd.
De laatste twee jaar besteedt de hogere gastronomie meer en meer aandacht aan het fenomeen sherry. Verschillende bijeenkomsten van het Forum Gastronomicum (studiedagen voor toprestaurants) en de Copa Jerez, de jaarlijks sherry-spijscompetitie, leverden interessante combinaties op die definitief bewezen dat kwaliteitssherry veel meer kan zijn dan aperitief of dessertwijn.
Tijdens het Masterplan Jerez worden Sacristía-sherry's ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen




reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie