Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Sportstimuleringsprijs 2001 gemeente Groningen

Datum nieuwsfeit: 13-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Groningen
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Groningen

13
NOV
12.45

Nieuws

vrijdag 9 november 2001

Sportstimuleringsprijs 2001

Maandag 4 februari reikt wethouder Bron de jaarlijkse Sportstimuleringsprijs uit. U kunt nu sporters en sportorganisaties voordragen. In aanmerking voor de prijs komen jonge veelbelovende sporters, personen of organisaties die zich inzetten voor de ontwikkeling van sport in de stad Groningen en organisaties die zich inspannen op terreinen die speerpunten zijn in het gemeentelijk sportbeleid. Bijvoorbeeld een organisatie die specifieke doelgroepen stimuleert om te sporten. Of een persoon die het beheer van accomodaties overneemt.

Wilt u een sporter of organisatie nomineren? Neem dan voor 16 november contact op met Ellen Brakel, dienst OCSW, tel. (050) 367 62 62 of e-mail: (e.brakel@ocsw.groningen.nl)

De winnaar van de prijs krijgt f 2500,- en een bronzen beeldje. De Sportstimuleringsprijs bestaat sinds 1991 en werd onder andere gewonnen door Stichting Hoas (vluchtelingen en asielzoekers) en Misha Top (shorttrack).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie