Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Symposium beroepsziekten voor controlerende artsen

Datum nieuwsfeit: 13-11-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht De Amersfoortse

Keywords: Amersfoortse, De Amersfoortse Verzekeringen, inkomen, verzekeraar, verzekeringen, zelsfstandige ondernemer, dga, particulier, pensioen, ziektekosten, zorg, arbeidsongeschiktheid, ASR Groep, assurantie, assurantieadviseur, adviseur, tussenpersoon, intermediair, reintegratie

De Amersfoortse organiseert symposium beroepsziekten voor controlerende artsen

Amersfoort, 13 november 2001

De Amersfoortse Verzekeringen heeft inmiddels al weer het achtste symposium voor controlerend geneesheren georganiseerd. In de Mariënhof te Amersfoort waren tachtig artsen te gast om hun kennis en inzichten ten aanzien van beroepsziekten aan te scherpen.

Het symposium behandelt elk jaar de ontwikkelingen rond een actueel onderwerp. Het programma is goedgekeurd door de Landelijke Vereniging van Huisartsen, waardoor ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie