Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Tower Technology introduceert Tower Virtual Mailroom

Datum nieuwsfeit: 13-11-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Tower Technology introduceert Tower Virtual Mailroom

Fysieke postverwerking overbodig, werknemers beschermd

Amsterdam, 13 november 2001 Tower Technology, leverancier van invoer- en verwerkingssystemen voor documenten en content, levert met Tower Virtual Mailroom een uitstekend alternatief voor fysieke postverwerking. Tower Virtual Mailroom zorgt voor een veilig virtueel archief van alle inkomende post en vergroot de snelheid en veiligheid van de postverwerking. Het systeem beschermt organisaties en hun werknemers tegen directe blootstelling aan potentieel gevaarlijke poststukken.

Tower Virtual Mailroom beperkt het fysieke gedeelte van de postverwerking tot één centrale plek waar poststukken kunnen worden gescand, digitaal gesorteerd en elektronisch gedistribueerd. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie