Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Begroting gemeente Heumen 2002 vastgesteld

Datum nieuwsfeit: 13-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Heumen
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Heumen

13-11-2001

Begroting 2002 vastgesteld

De gemeentebegroting voor het volgend jaar is rond. Op 12 november vonden de slotbeschouwingen plaats.
Daarin bleek overigens dat voor enkele plannen geen bedragen waren geraamd op het investeringsplan. B&W trokken dat recht door in dezelfde vergadering een besluit tot wijziging van de begroting te laten nemen waarmee de bedragen werden toegevoegd. Zeer tegen de zin van de fractie Thonen overigens die dit een onjuiste procedure vond, onder andere omdat geen advies was gevraagd aan de commissie Financiën.
De toegevoegde onderwerpen op het investeringsplan betreffen de aanleg van een oefenmuur en de bouw van een opslagruimte voor de Heumense Tennisclub, de verbetering van de route tussen Zilverbergschool en Passelêgt en de verbetering van de parkeerplaats daar, de ontwikkeling van een huisstijl voor de gemeente, se subsidiëring van de lokale omroep en de gevolgen van de invoering van het duaal bestuur. Voor dat laatste werd overigens een pm-post opgenomen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie