Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Kerkrade

Datum nieuwsfeit: 13-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 13-11-2001 Politieberichten district Kerkrade (HP 15.40 uur) Dinsdag 13 november 2001

Kerkrade, rijden onder invloed:
Een 61 jarige inwoner van Kerkrade is dinsdagmorgen 13 november 2001 door de politie bekeurd wegens het rijden in een personenauto onder invloed van alcoholhoudende drank.
De automobilist reed dinsdagmorgen in zijn auto over de Schifferheidestraat te Kerkrade terwijl hij de verlichting van zijn auto niet aan had gemaakt. Een politiepatrouille ging na het zien rijden zonder verlichting tot controle over. Bij het eerste contact met de bestuurder bleek deze naar het gebruik van alcohol te ruiken, hetgeen een alcoholblaastest nog eens bevestigde. Aan het politiebureau gaf de ademanalyse een uitslag van 1.1 promille aan. Tegen de inwoner van Kerkrade werd proces-verbaal opgemaakt. Na verhoor kon hij huiswaarts met een rijverbod van vijf uur in zijn bezit.

Kerkrade, sigarettenautomaat gekraakt:
Maandagmorgen 12 november 2001 heeft een 56 jarige eigenaar van een café aan de Ailbertuslaan te Kerkrade bij de politie aangifte gedaan dat in de nacht van zondag op maandag een sigarettenautomaat van zijn café gekraakt werd. Maandagmorgen omstreeks 08.00 uur ontdekte de eigenaar dat de automaat opengebroken was. Alle nog in de automaat zijnde rookaren, alsmede het in de automaat aanwezige geld, bleken die nacht ontvreemd te zijn. Een schadepost van enkele honderden guldens. De eigenaar heeft van de diefstal aangifte gedaan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie