Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Publieksavonden openbaar vervoer in Noord-Holland noord

Datum nieuwsfeit: 13-11-2001
Bron: Provincie Noord-Holland
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Noord-Holland

Persbericht, 5 november 2001

Publieksavonden openbaar vervoer in Noord-Holland noord De Provincie Noord-Holland organiseert een drietal discussieavonden over het openbaar vervoer in Noord-Holland noord. De avonden vinden plaats in Hoorn, Alkmaar en Schagen op respectievelijk dinsdag 13, maandag 19 en dinsdag 27 november aanstaande. Gastheer is Hen de Boer, gedeputeerde voor Wegen, Verkeer en Vervoer.

De gedeputeerde wil met de inwoners van gedachten wisselen over het openbaar vervoer in Noord-Holland noord. De provincie Noord-Holland heeft dit jaar juni een nieuw lijnennet geïntroduceerd onder het motto 'Toekomstvast openbaar vervoer. Gaan en staan waar u wilt....' Inmiddels ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie