Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Extra commissievergadering Capelle a/d IJssel

Datum nieuwsfeit: 13-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Extra commissievergadering 13 november 2001

Op dinsdag 13 november 2001 komt de volgende extra gecombineerde raadscommissie van Bestuurszaken, Sociale Zaken, Milieu, Volksgezondheid, Cultuur en Stadsontwikkeling en Economische Zaken bij elkaar. De vergadering is openbaar en wordt gehouden in het gemeentehuis aan de Rivierweg 111.

Spreekrecht
Het spreekrecht biedt u de mogelijkheid voorafgaand aan de vergadering de commissie toe te spreken. Wilt u spreken over onderwerpen die op de agenda van de vergadering staan, dan moet u dat melden aan de voorzitter van de commissie. Dit kan tot 12.00 uur op de dag van de vergadering. U kunt dit mondeling doen via het Informatiecentrum, telefoon 010-2848484. Of schriftelijk. Het postadres is: De burgemeester van Capelle aan den IJssel, t.a.v. het hoofd Facilitaire Diensten, Postbus 70, 2900 AB Capelle aan den IJssel. U kunt uw brief ook afgeven bij de receptie van het gemeentehuis.

De gecombineerde commissie vergadert dinsdag 13 november 2001, aanvang 20.00 uur. Voorzitter is burgemeester J.J. van Doorne.

Op de agenda staat onder andere:

- Bespreking van het onderzoeksrapport naar aanleiding van de in Capelle aan den IJssel uitgevoerde VROM-inspecties.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie