Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bromfietser onderuit bij inhaalmanouvre in Cothen

Datum nieuwsfeit: 13-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 13-11-2001

Politieberichten district Heuvelrug, 09.00 uur
Oproep getuigen: auto in greppel op Haarweg

OVERBERG De politie is op zoek naar getuige(n) van een ongeval op de Haarweg in de nacht van donderdag 8 op vrijdag 9 november, omstreeks 20 minuten over twaalf. Hierbij kwam een personenauto in de greppel terecht vlakbij de kruising Bergweg/Haarweg.

Bij de auto trof de politie een man en een vrouw aan. De man rook naar alcohol, maar weigerde een alcoholtest. Hij ontkende te hebben gereden, de vrouw zou de auto hebben bestuurd.

De politie is met name op zoek naar een mannelijke getuige die samen met een andere getuige - hulp heeft verleend bij het ongeval. Getuige(n) kunnen contact opnemen met de politie in Veenendaal, tel. 0900 88 44.

Bromfietser onderuit

COTHEN Maandagmiddag kreeg een 41-jarige man uit Cothen op zijn bromfiets een aanrijding waarbij hij gewond raakte.

Omstreeks vier uur reed de man met zijn bromfiets over de Graaf van Lv Sandenburgweg achter een groepje van vier fietsers. Na enige tijd wilde de man de fietsers inhalen echter door nog onbekende oorzaak raakte hij de macht over het stuur kwijt, kwam in de slip en viel.

Het slachtoffer werd met hoofd en borstlestel overgebracht nar het Lorentzziekenhuis in Zeist.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie