Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Hand bekneld in landbouwmachine in Uithuizermeeden

Datum nieuwsfeit: 13-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Groningen
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Groningen, plaats: Diverse 13-11-2001
Politiebericht Groningen
Dinsdag 13 november 2001

Dagelijkse berichten

Uitzending Opsporing Noord
Dinsdagavond is er weer een uitzending op TV Noord van het programma Opsporing Noord waarin politie en justitie de hulp inroepen van kijkers voor het oplossen van misdrijven. In vier zaken worden om tips gevraagd. Een straat/tasjes roof in de Albrondaheerd en een bedreiging op het Damsterdiep waarbij er vermoedelijk sprake is van dezelfde verdachte. Aan het Kombuis werd in een flatgebouw een vrouw aangerand, een man werd met geweld beroofd in het Noorderplantsoen en er wordt een horloge getoond die van diefstal afkomstig is. In het service-item wordt aandacht besteed aan de veiligheidsaspecten rond de invoering van de euro. Bovendien is er een terugkoppeling van resultaten uit de vorige uitzendingen.

Uithuizermeeden: man bekneld in landbouwmachine Aan de Paaptilsterweg in Uithuizermeeden raakte een 42-jarige inwoner van die plaats maandagmiddag met zijn hand bekneld in een aardappelsorteermachine. De man raakte vast te zitten tussen twee lopende banden en wist door luid te schreeuwen na enige tijd de aandacht te trekken van zijn vrouw. De ter plaatse gekomen brandweer wist de man te bevrijden. Met handletsel is hij naar het ziekenhuis gebracht.

Vierhuizen: aanrijding met bromfietser
Op de kruising van de Hoofdstraat met de Panserweg stak een 57-jarige bromfietser uit Lauwersoog maandagmiddag de weg over en zag daarbij een 30-jarige automobilist uit Marrum over het hoofd. Een aanrijding was het gevolg en de bromfietser werd met onbekend lestel naar het ziekenhuis gebracht.

Veendam: ongeval op kruising Sorgvlietlaan
Een 20-jarige automobiliste uit Meeden verleende maandagochtend geen voorrang op de kruising van de Sorgvlietlaan met de Kaap de Goede Hoop aan een 37-jarige snorfietster uit Veendam. De snorfietster kwam ten val en beiden werden naar het ziekenhuis gebracht. De vrouw uit Veendam werd met beenletsel opgenomen.

Hoogezand / Westerbroek: snelheidscontroles
Op de N860 bij Westerbroek werd maandagochtend op het wegvak waar een maximumsnelheid geldt van 80 km per uur op snelheid gecontroleerd. Van de 436 gecontroleerde voertuigen reden er 23 te snel, waarbij de hoogst gemeten snelheid 110 km per uur bedroeg. In Hoogezand werd op de A. Kuypersingel de snelheid van 712 voertuigen gemeten. 46 reden er sneller dan 50 km per uur. De snelste reed 86 km per uur. Op de Kielsterachterweg waar een limiet geldt van 80 km per uur werd van 1259 voertuigen de snelheid gemeten. Hier reden er 30 te hard.

Blijham: frontale botsing met brommobiel
Bij een inhaalmanoeuvre van een 22-jarige automobiliste uit Finsterwolde maandagmiddag op de Turf weg in Blijham kwam zij frontaal in botsing met een brommobiel. De vrouw haalde een vrachtwagen in en kwam op de linkerweghelft in botsing met de brommobiel die na de botsing achterwaarts de sloot ingleed. De 89-jarige bestuurder uit Oude Pekela raakte bekneld en werd door de brandweer bevrijd. De traumaheli werd ook ingezet. Het slachtoffer is met breuken en inwendig letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Nuis: controle snelheid
Naar aanleiding van klachten werd er op de Nieuweweg in Nuis gecontroleerd op snelheidsovertredingen. Van de 234 gecontroleerde voertuigen reden er 31 harder dan 50 km per uur. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 77 km per uur.

berichten stad komen zo
Inlichtingen, Afdeling Communicatie, 0900 - 8844 (30 c/m)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie