Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuw softwareplatform Borland bevordert adoptie Java

Datum nieuwsfeit: 13-11-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Persbericht

Borland bevordert wereldwijde adoptie Java® met nieuw softwareplatform ~ Borland® J2EE® platform omvat nieuwe Java oplossingen die ontwikkeling enorm vereenvoudigen en grootschalige inzet van softwareapplicaties mogelijk maken ~

13 november 2001 - Borland introduceert het Borland® Java 2 Enterprise Edition (J2EE®) platform, een nieuwe technologieoplossing die is ontwikkeld om Java ontwikkeling voor iedereen toegankelijk te maken: niet alleen voor de zogenaamde 'power users'.

Het Borland J2EE platform biedt aanzienlijke voordelen in ontwikkeltechnologieën en zal de inzet van applicatieservers behoorlijk gaan veranderen. Momenteel wordt de functionaliteit en capaciteit van applicatieservers slechts ten dele benut en ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie