Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Respect voor elkaar bij multiculturele avond Den Helder

Datum nieuwsfeit: 13-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Helder

Respect voor elkaar centraal bij multiculturele avond

betreft: week: week 45

Op 11 september jl. werd de hele wereld geconfronteerd met de aanslagen in de Verenigde Staten. Die schokkende gebeurtenissen hebben een grote invloed op de beeldvorming over allochtone groeperingen en met name op de moslimgemeenschap. Voor verschillende moslim-organisaties uit Den Helder en de gemeente Den Helder is dit de aanleiding geweest om gezamenlijk een multiculturele avond te organiseren. Het doel van deze avond is de Helderse samenleving te laten zien hoe wij met verschillende culturen samenleven en hoe wij respectvol met elkaar omgaan.

Multiculturele avond Heeft u ook een mening over zaken als respect voor elkaar, afkeer van discriminatie en verschillende culturen in één samenleving? Dan nodigen wij u graag uit voor de multiculturele avond op dinsdag 13 november in schouwburg De Kampanje, Bernhardplein 10, Den Helder. De avond begint om 19.30 uur en de toegang is gratis.

Optredens en gastsprekers Het programma bestaat uit korte inleidingen van diverse sprekers, waaronder burgemeester Staatsen en wethouder Scholte van de gemeente Den Helder, dhr. A. van Bommel en dhr. E. Tolhuys. Verder zijn er optredens van Kleurrijk Den Helder en een Afrikaanse muziekgroep. Om 22.00 uur kunt u ter afsluiting nog even napraten onder het genot van een drankje. Wij zien u graag op dinsdag 13 november in schouwburg De Kampanje!

laaste verandering: november 08, 2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie