Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Discussie over de toekomst van de WAO

Datum nieuwsfeit: 14-11-2001
Bron: FNV
Zoek soortgelijke berichten
FNV

Discussie over de toekomst van de WAO
Horecabond - (m.verkerk@horecabond.fnv.nl)

Woensdag 14 november organiseert de FNV Horecabond een discussiemiddag over `De toekomst van de WAO`. Het plan Donner neemt daarbij ongetwijfeld een centrale plek in. Op 21 december neemt de SER daarover een standpunt in.

Belangrijke spelers in de WAO-discussie, zoals Astrid Jongerius, FNV-bestuurder en José Smits, Tweede Kamerlid van de PVDA, geven tijdens de discussiemiddag aan wat de FNV en de politiek van de WAO-plannen vinden. Paul Schoormans van Koninklijk Horeca Nederland, de horecawerkgeversorganisatie en Ben Francooy, coördinator arbeidsvoorwaarden FNV Horecabond geven aan wat dit betekent voor werkgevers en werknemers. Na discussie tussen de inleiders vindt aan de hand van stellingen verdere discussie met de zaal plaats.

De bijenkomst is van 13.30-16.30 uur in Meeting Plaza van het Olympisch Stadion in Amsterdam. Aan de discussiemiddag nemen zo`n 60 personen deel.

Meer nieuws? Ga naar www.fnv.nl/nieuws of www.fnv.nl/horecabond.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie