Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Uitreiking milieuprijs Zuid-Holland

Datum nieuwsfeit: 14-11-2001
Bron: Provincie Zuid-Holland
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Zuid-Holland

07-11-2001

Uitreiking Milieuprijs Zuid-Holland

Op 14 november wordt voor de eerste maal de Milieuprijs Zuid-Holland uitgereikt. De uitreiking vindt plaats tijdens de bijeenkomst over het provinciale beleidsplan Milieu en Water (BMW). Organisaties of personen die een bijzondere bijdrage leveren aan één van de hoofdthema's van het beleidsplan (duurzaamheid en omgevingskwaliteit) komen in aanmerking voor de prijs. De winnaar krijgt 10.000 gulden.

Een jaar geleden is begonnen met de uitvoering van het beleidsplan Milieu en Water. Tijdens de bijeenkomst wisselen bestuurders en medewerkers van gemeenten, regionale samenwerkingsverbanden, waterschappen, maatschappelijke organisaties, bedrijfsleven, Rijk en de provincie ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie