Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Tros-tv-programma Habets over exclusieve villa's Andalucië

Datum nieuwsfeit: 14-11-2001
Bron: TROS
Zoek soortgelijke berichten
TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 12-11-2001

Televisie
HABETS
Uitzending woensdag 14 november
Nederland 2 - 22.10 uur


EXCLUSIEVE VILLA'S IN 'HABETS'

"Dit is geen goed belegde boterham, dit wordt een goed betaalde boterham", zeggen Martine en Debby tijdens de opening van hun kantoor 'Villa Que Villa' in San Pedro. Debby en Martine zitten in de verhuur van exclusieve villa's en appartementen. TROS-programmamaakster HABETS bezoekt deze opening voor haar documentaireserie over Nederlanders in Andalucië.

Martine Reijnders kwam vier jaar geleden met haar man Christiaan en hun vier kinderen naar San Pedro de Alcántara. Omdat haar man veel onderweg is en de kinderen nog klein zijn, begon ze vanuit haar eigen huis met de verhuur van vakantiewoningen aan buitenlanders. Op Spaanse les kwam ze Debby van Duijn tegen. Zij was na haar rechtenstudie haar ouders achterna gekomen die in Zuid-Spanje leven. Debby werkte voor een makelaar. Samen besloten ze de stoute schoenen aan te trekken en nu runnen ze hun eigen kantoor. "Over een jaar nodigen we je uit voor de opening van ons tweede kantoor!" roepen de optimisten in koor.

Productie, regie en samenstelling: Yvonne Habets.


Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie