Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Inloopdag Helmond Binnenstad Oost wijkinfocentrum Heistraat

Datum nieuwsfeit: 14-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Helmond
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Helmond


20 september 2001
Inloopdag Binnenstad Oost op 14 november in wijkinfocentrum Heistraat

Op woensdag 14 november a.s. is er weer een inloopdag in het wijkinfocentrum aan de Heistraat 28. Op die dag is iedereen welkom tussen 13.30 en 20.30 uur. Er zijn dan verschillende mensen aanwezig om u uitleg te geven over de plannen voor de Binnenstad Oost. Het gaat dan om bijvoorbeeld het nieuwe wijkhuis met een brede school, maar ook over het ABCD-project Leonarduswijk, over Buurt aan Zet en over Helmond Actief.

Actieve wijkbewoners
Op 14 november kunt u zelf vragen stellen aan de mensen die hiermee bezig zijn. Dat zijn niet alleen medewerkers van de gemeente en instellingen, maar juist ook een aantal actieve wijkbewoners: mensen van de vereniging Wijkbeheer Binnenstad en van de Bewonerswerkgroep Dierenbuurt bijvoorbeeld.

Dierenbuurt en Sassenbuurt
Verder zijn er op 14 november natuurlijk ook de nieuwste tekeningen van de Dierenbuurt en de Sassenbuurt. Ook daarover kunt u vragen stellen aan medewerkers van de gemeente en de woningcorporaties Woonpartners en Volksbelang.
Sinds de vorige inloopdag in juni is er alweer veel veranderd. Zo zijn er nu bijvoorbeeld sfeertekeningen die laten zien hoe de straten en pleinen in de Dieren- en Sassenbuurt er straks uit zouden kunnen zien.

Voor alle duidelijkheid: dit zijn nog geen definitieve tekeningen. Er wordt nog steeds verder onderzocht wat het beste is voor de beide buurten en hun huidige en toekomstige bewoners. Maar we willen u deze tekeningen wel laten zien. Want we komen steeds dichter in de buurt van de definitieve plannen voor de nieuwe Dierenbuurt en Sassenbuurt.

Wilt u weten hoe het er op dit moment voor staat met de plannen voor de Binnenstad Oost? Kom dan op 14 november naar het wijkinfocentrum aan de Heistraat 28. U kunt er die dag terecht van 13.30 tot 20.30 uur.
Verder bent u natuurlijk van harte welkom tijdens de normale openingsuren van dinsdag tot en met vrijdag van 10 tot 13 uur.

Vijfde nieuwsbrief
In het komend weekend (10 en 11 november) wordt in de hele Binnenstad Oost de vijfde nieuwsbrief met informatie over de wijkvernieuwing huis-aan-huis bezorgd. Daarin wordt ook uitgebreid aandacht besteed aan de inloopdag op 14 november.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie