Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Reuters en Sun samen in consultancy voor financiele markt

Datum nieuwsfeit: 14-11-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

REUTERS EN SUN MICROSYSTEMS GAAN SAMENWERKEN IN ALLIANTIE VOOR CONSULTANCY EN CONNECTIVITEIT

Reuters, de wereldwijde nieuws-, informatie- en technologiegroep, en Sun Microsystems Inc., een toonaangevend aanbieder van hardware, software en diensten, gaan samen consultancydiensten aanbieden aan de wereldwijde financiële markt.

Reuters Consulting en Sun Professional Services zullen cliënten een uitgebreide combinatie van deskundigheden aanbieden. Zij zullen financiële instellingen bijstaan bij het verbeteren van de bedrijfsefficiency en de time-to-market reduceren. Bovendien worden de risico's op mislukking en de algehele eigendomskosten voor nieuwe initiatieven gereduceerd.

Cliënten zullen maximaal profiteren van de gecombineerde producten, technologieën, architecturen, strategische consultancy en mogelijkheden voor bedrijfsprocessen van beide bedrijven. Reuters Consulting is gespecialiseerd in het ontwerp, de implementatie, integratie en het projectbeheer van producten en diensten van Reuters en oplossingen voor bedrijfsintegratie van TIBCO Software Inc.. Sun Professional Services is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van oplossingen rond eSolutions, Sun ONE-platforms, Java(TM) technologieën en Suns systemen en opslagtechnologieën.

Als onderdeel van de samenwerking zal Reuters' Integration Laboratory, de faciliteit voor het testen van geïntegreerde technologieoplossingen die is gevestigd in Londen en Tokyo, nauw samenwerken met Suns iForce (SM) Ready Centres in Parijs en Tokyo. De twee ondernemingen hebben een virtueel netwerk (VPN) ontwikkeld tussen de centra in Londen en Parijs, waarmee cliënten gecombineerde oplossingen kunnen testen en concepten van de twee technologieaanbieders overal ter wereld kunnen beoordelen. Reuters' Integration Laboratory is nu een Sun Authorised iForce (®) Ready Centre.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie