Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Stichting zorgt in Wageningen voor noodopvang asielzoekers

Datum nieuwsfeit: 14-11-2001
Bron: Gemeente Wageningen
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Wageningen

Noodopvang asielzoekers

Op 26 juni heeft de gemeenteraad van Wageningen de notitie Noodopvang Asielzoekers Wageningen vastgesteld en daarvoor de benodigde middelen ter beschikking gesteld. Voor de gemeente Wageningen is opvang voor vluchtelingen die legaal in Nederland verblijven noodzakelijk. Deze vluchtelingen zonder middelen van bestaan op straat zetten, wat onder de nieuwe vluchtelingenwet dreigt te gebeuren, vind de gemeente maatschappelijk en humanitair niet verantwoord. Mede naar aanleiding van bovengenoemde notitie en de door de gemeente beschikbaar gestelde middelen hebben de Raad van Kerken, Vluchtelingen onder Dak en Stichting Vluchtelingenwerk het initiatief genomen tot de oprichting van Stichting NoodOpvang ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie