Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Omega Pharma tekent samenwerkingsakkoord met Jaico

Datum nieuwsfeit: 14-11-2001
Bron: Euronext Brussels
Zoek soortgelijke berichten

Euronext Brussels

Persberichten - 14/11/2001

Omega Pharma tekent samenwerkingsakkoord met Jaico

Omega Pharma heeft een verregaand samenwerkingsakkoord gesloten met Jaico uit Opglabbeek. Omtrent Jaico Jaico NV is een bedrijf dat wereldwijd actief is in humane insektenwerende producten. Door een intensieve research en samenwerking met wetenschappelijke organisaties werd onder andere de muggenmelk ontwikkeld (en continu verbeterd), een muggenrepellens waarvan er jaarlijks ruim 1 miljoen verkocht worden. Jaico bezit bovendien over eigen productiefaciliteiten, gespecialiseerd in insektenwerende producten. De producten van Jaico worden in verschillende landen gecommercialiseerd door plaatselijke partners, hetgeen succesvol is in bvb. Benelux en Scandinavië. Omtrent de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie