Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

'ICT-verantwoordelijkheid vaak bron van meningsverschil'

Datum nieuwsfeit: 14-11-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Ernst & Young

Directie en ICT Manager oneens over ICT-verantwoordelijkheden

14 november 2001 - Ernst & Young ICT Leadership maakt vandaag de resultaten openbaar van een aanvullende studie over de onderzoeksresultaten van Trends in ICT 2001. Uit deze verdiepende studie blijkt dat directie en ICT-management verschil van mening hebben over veel belangrijke ICT-vraagstukken. Opvallend is dat zowel de directeur als de IT-managervindt dat hij zelf de eindverantwoordelijkheid heeft over ICT-beslissingen. Over de prestaties van de eigen ICT-afdeling zijn de meningen helemaal tegengesteld. Ook zijn er geen eenduidige rapportage- en communicatieafspraken gemaakt en worden op twee verschillende niveaus, onafhankelijk van elkaar, ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie