Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Schennispleger aangehouden in Duizel

Datum nieuwsfeit: 14-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Zuid-Oost
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Eindhoven e.o. 14-11-2001
2ePersberichtwoensdag14november2001

Politieberichten

Waalre: Snelheidscontrole
Woensdagmorgen tussen 8.30 en 11.00 uur is een snelheidscontrole gehouden op de Willi-brorduslaan. 1496 voertuigen zijn gecontroleerd. 134 daarvan reden sneller dan 50 km/u. Zij kregen een proces-verbaal. De hoogst gemeten snelheid was 84 km/u.

Bladel: Verkeerscontrole
Woensdagmorgen is op de kruising Rondweg Raambrug een verkeerscontrole gehouden. 8 weggebruikers kregen een proces-verbaal voor: 2x negeren roodlicht; 2x niet dragen van de autogordel; 1x geen APK keuring auto;
1x bromfietser niet volgen verplicht fietspad en 2x fietsers voor het fietsen op de linkerzijde van het fietspad.

Duizel: Schennispleger aangehouden
Woensdagmiddag rond 13.15 uur is op de Hapertseweg een 28-jarige chauffeur uit Meeu-wen - Gruitrode aangehouden. Daar had hij schennis gepleegd ten overstaan van voorbij fietsende meisjes. De gewaarschuwde politie trof de man in de laadbak van zijn vrachtauto aan. De verdachte is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

Valkenswaard: Aanrijding met gewonde
Woensdagmiddag rond 12.45 uur raakte bij een aanrijding op de Cornelisdal een 59-jarige fietster uit Valkenswaard gewond. Zij werd daar aangereden door een 60-jarige automobilist uit Eindhoven. De automobilist had de fietster in de aldaar gelegen bocht niet opgemerkt. Hij reed tegen haar aan. De vrouw klaagde over pijnlijke onderbenen.

Deurne: Bromfietscontrole
Woensdag tussen 12.30 en 15.30 is op de Stationsstraat en de Hogeweg een bromfietscon-trole gehouden. 8 bromfietsers kregen een proces-verbaal voor: 1x negeren roodlicht; 4x snelheidsovertreding, de hoogst gemeten snelheid was 70 km/u; 2x te hoog constructiesnel-heid en 1x het niet dragen van een helm.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie