Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Golf van auto-inbraken in Drenthse Veenoord

Datum nieuwsfeit: 14-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Drenthe
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Van woensdagmiddag 14 november 2001
16:06 woensdag 14 november 2001

Bert Peters verzorgt de persvoorlichting vanaf maandagmorgen 08.00 uur tot donderdagmiddag 16.30 uur. Telefoon 0592 361294 of 06 53 23 80 59

Noord-Sleen, ongeval met letsel
Een 74-jarige man uit Drachten kwam uit de richting t Haantje en stak vanaf de Odoornerweg de Middelesweg over om daarna via de oprit de frieslandroute op te rijden. Bij het oversteken gaf hij geen voorrang aan een taxibusje die bestuurd werd door een 56-jarige vrouw uit De Kiel. Het taxibusje reed volop in de flank van de overstekende auto waardoor een inzittende van die auto bekneld taakte. Deze 80-jarige vrouw uit Appelscha werd door de brandweer uit de auto gehaald waarna zij naar het SZE werd overgebracht. Zij raakte niet ernstig gewond. De andere inzittenden kwam er zonder letsel vanaf evenals de beide bestuurders.

Veenoord, golf van auto-inbraken
Werden vannacht ingebroken in autos in Veenoord en Nieuw-Amsterdam. Aan de Aletta Jacobsstraat werd de auto van een 35-jarige man opengebroken waarna de radio werd weggenomen. Er werd een ruitje ingetikt. In dezelfde straat werd uit de auto van een 35 jarige man de radio weggenomen. Hij had de auto niet afgesloten. Aan de Valkeniersweg in Nieuw-Amsterdam werd de beide autos van een 38-jarige man opengebroken. Uit beide autos werd de radio weggenomen. Aan de Wildvang werd de auto van een 52-jarige man opengebroken. Ook hier werd de radio weggenomen. Ook aan de Wildvang werd de auto van een 38-jarige man opengebroken. Ook hier werd de radio weggenomen.

Assen, diefstal uit school
Werd vannacht ingebroken in een school aan de Stroom. Via een geforceerde deur kwam men binnen. Er is frisdrank weggenomen, koffie, snoep en koeken. Een 42-jarige man deed namens de school aangifte. Schadebedrag nog niet bekend.

Emmen, diefstal leren jassen
Werd gistermiddag uit een winkel aan de Monetpassage twee dure leren jassen weggenomen. Een man pakte de beide jassen en rende winkel uit. De jassen hebben samen een waarde van bijna vijfduizend gulden.

Coevorden, diefstal uit winkel
Vanmorgen deed een 40-jarige bedrijfsleider van een winkel aan de van Heutszsingel aangifte van diefstal van twee laptops met een gezamenlijke waarde van fl. 6.700,-.De apparatuur werd gistermiddag weggenomen op een onbewaakt ogenblik.

De Punt, verkeersongeval met letsel
Vanmorgen botsten twee auto achterop elkaar op de A28. Een 45-jarige man uit Mensingeweer boste tegen zijn voorganger waardoor een inzittende uit de eerste auto bekneld raakte. Deze auto werd bestuurd door een 22-jarige vrouw uit Assen. Brandweerpersoneel bevrijdde het meisje uit Assen (leeftijd onbekend). Zij werd naar het WZA overgebracht evenals de achteroprijdende man die last van zijn nek had. Door deze aanrijding raakte een baan versperd waardoor een grote file in de richting Groningen ontstond.

Hoogeveen, ongeval met letsel
Vanmorgen reed een 67-jarige man uit Putten met zijn auto over de A28 in de richting Assen. In de spoorwegtunnel werd hij van achteren aangereden door een 31-jarige vrouw uit Oldenzaal. Zij werd per ambulance overgebracht naar het Bethesda maar mocht na onderzoek het ziekenhuis verlaten. Ook hier ontstond en file als gevolg van een gestremde rijstrook.

---
info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie