Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Agrarisch Natuurbeheer Noordoost-Twente

Datum nieuwsfeit: 14-11-2001
Bron: Gemeente Weerselo
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Weerselo

AGRARISCH NATUURBEHEER (SAN) NOORDOOST-TWENTE
De Staatssecretaris van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij heeft voor de subsidieregeling agrarisch natuurbeheer een aanvraagperiode vastgesteld. Van 1 november tot 31 december 2001 kunt u subsidie voor begrotingsjaar 2002 aanvragen. Dat betekent dat pakketten voor agrarisch natuurbeheer in deze periode aangevraagd dienen te worden. Houdt u er wel rekening mee dat die datum geldt waarop LASER de aanvraag volledig heeft ontvangen.
Met uitzondering van het pakket Faunarand zal budget beschikbaar komen voor botanisch beheer grasland, randenbeheer gras- en bouwland, akkerbeheer, weidevogelbeheer en landschapsbeheer volgens de regeling SAN. De percelen waar deze subsidieregeling ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie