Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

J.D. Edwards & Company introduceert de Value Calculator

Datum nieuwsfeit: 14-11-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Persbericht

Value Calculator J.D. Edwards vergelijkt supply chain performance van bedrijf en concurrenten

On-line hulpmiddel evalueert zwakke punten in de supply chain en geeft oplossingen aan om ROI te maximaliseren

Baarn, 14 november 2001 - J.D. Edwards & Company (NASDAQ: JDEC) introduceert de Advanced Planning Calculator, een hulpmiddel dat bedrijven de mogelijkheid biedt om hun supply chain performance te vergelijken met dat van hun branchegenoten. Tevens geeft dit hulpmiddel de mogelijkheden weer om de eventuele geïdentificeerde zwakke punten te verbeteren. De Value Calculator is voor een tiental verschillende industrieën inzetbaar, met de nadruk op productie- en distributiesectoren. De Value Calculator is voor direct gebruik beschikbaar via www.jdedwards.nl.

De Value Calculator helpt bedrijven om vrijblijvend de efficiency van hun supply chain ten opzichte van de industrienorm te evalueren, specifieke kansen voor procesverbetering te identificeren en de supply chain onderdelen die de meeste toegevoegde waarde bieden te benoemen. Dit on-line hulpmiddel ondersteunt de strategie van J.D. Edwards, namelijk het aanbieden van op maat gesneden oplossingen voor de klant die tevens een lage TCO (Total Cost of Ownership) met zich meebrengen.

Bedrijven zoeken - vooral in de huidige economie - specifieke, waardetoevoegende oplossingen die de winst helpen verhogen , aldus Onno Draaisma, Country Manager J.D. Edwards Benelux. Onze Value Calculator evalueert niet alleen interne processen, maar brengt ook in kaart hoe een bedrijf zich verhoudt tot de concurrentie.

De Value Calculator maakt gebruik van basisgegevens om de meest relevante informatie over de supply chain performance van bedrijven weer te geven. De gebruiker dient hiervoor een aantal simpele vragen te beantwoorden, een branche te kiezen in het pulldown menu en de gegevens te versturen. De resultaten worden direct gepresenteerd in een tabel: hierin staan de financiële uitkomsten, zoals Revenue Growth, Cost-of-Goods-Sold, Days in Inventory en Fixed Asset/Revenue ratio, afgezet tegen de supply chain performance. Het bedrijf wordt vergeleken met de rest van de branche in zowel top-, midden- en ondersegment.

Indien een bedrijf in de verschillende gebieden grote verschillen vertoont vergeleken met het topsegment in de branche, worden de jaarlijkse gevolgen gekwantificeerd en getoond aan de gebruiker. Het bedrijf kan nu in één oogopslag het verschil zien en wat het gevolg hiervan is op de jaarlijkse winst. De J.D. Edwards Advanced Planning Solution geeft aan hoe de processen direct geoptimaliseerd kunnen worden. Naast de Value Calculator geeft J.D. Edwards tevens diepte-analyses voor klanten die een gedetailleerdere evaluatie van hun business processen willen.

Voor meer informatie kunt u terecht op: www.jdedwards.nl (value calculator button rechtsonder)

Over J.D. Edwards

J.D. Edwards & Company is toonaangevend leverancier van flexibele en geïntegreerde software-oplossingen. De open architectuur van de J.D. Edwards software geeft organisaties de vrijheid om zelf hun bedrijfsapplicaties samen te stellen en de beste manier van samenwerken met partners en klanten te kiezen om het concurrentievoordeel te vergroten. J.D. Edwards & Company werd opgericht in 1977. Het hoofdkantoor is gevestigd in Denver, Verenigde Staten, de Nederlandse vestiging bevindt zich in Baarn. J.D Edwards & Company heeft 118 klanten in de top 500 meest innovatieve bedrijven die IT toepassen , gepubliceerd door Information Week. Meer informatie vindt u op de website: www.jdedwards.nl.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie