Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Heerlen

Datum nieuwsfeit: 14-11-2001
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 14-11-2001 Politieberichten district Heerlen (HP 12.55 uur) Woensdag 14 november 2001

Brunssum, hennepkwekerij aangetroffen:
De politie heeft dinsdagmiddag 13 november 2001 in een woning aan de Kerkstraat te Brunssum een hennepkwekerij bestaande uit 221 planten aangetroffen. Na monsterneming en overleg met de officier van Justitie werden de planten vernietigd.
Na een vermoeden van de aanwezigheid van een hennepkwekerij stelde de politie dinsdagmiddag omstreeks 16.00 uur een onderzoek in de betreffende woning in. In de woning werd een hennepkwekerij aangetroffen bestaande uit 221 hennepplanten die beschenen werden door 15 assimilatielampen. De henneplucht werd ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie