Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

ZyLAB en CAP Gemini Ernst & Young strategische samenwerking

Datum nieuwsfeit: 14-11-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Persbericht

ZyLAB en CAP Gemini Ernst & Young starten strategische samenwerking

Amsterdam, november 2001 -ZyLAB Technologies BV, ontwikkelaar van document imaging en full-text retrieval software, en Cap Gemini Ernst & Young (CGE&Y) zijn een strategische samenwerking begonnen.

"Cap Gemini Ernst & Young gaat onderdeel uitmaken van ZyLAB's value chain van ZyLAB Authorised Consultants en ZyLAB Authorised Integrators. Ze gaan projectmanagement, interimmangement en technische en organisationele consultancydiensten aanbieden op onze producten", aldus Jan Scholtes, directeur van ZyLAB Technologies in Amsterdam. "We zijn erg blij met deze samenwerking, met name omdat dit soort dienstverlening geen deel uitmaakt van ons eigen standaard productportfolio."

"De afgelopen twee jaar hebben ZyLAB en CGEY nauw samengewerkt aan de implementatie van verschillende complexe installaties van de ZyLAB software", vertelt Jeroen Steginga van afdeling 42 - BPM/DIS/WFM van CGE&Y. "We hebben nu - op basis van verschillende grote overheidsprojecten waarbij zowel ZyLAB als CGE&Y zijn betrokken - besloten onze relatie nog verder te intensiveren."

ZyLAB Technologies BV, Hoogoorddreef 9, 1101 BA Amsterdam. Tel.: 020 - 69 19 550, fax: 020 - 6965175, e-mail: (info@zylab.nl). Website: www.zylab.nl.

Over Cap Gemini Ernst & Young
Cap Gemini Ernst & Young is een vooraanstaande organisatie in management consulting en IT-dienstverlening. Het geïntegreerd kunnen aanbieden van deze activiteiten maakt de onderneming tot een unieke zakelijke dienstverlener. Het bedrijf helpt middelgrote tot grote nationale en multinationale ondernemingen en non-profit organisaties met het ontwikkelen van nieuwe groeistrategieën en het verbeteren van bedrijfsprocessen. Wereldwijd telt de organisatie meer dan 60.000 medewerkers, waarvan 7.000 in Nederland. De organisatie is genoteerd aan de aandelenbeurzen in Parijs en Amsterdam en behaalde in 2000 een omzet van 8,5 miljard euro. Meer informatie over specifieke dienstverlening, kantoren en research is beschikbaar op: www.nl.cgey.com

ZyLAB
ZyLAB is een snelgroeiend en winstgevend Nederlands bedrijf, gevestigd in Amsterdam Zuidoost. ZyLAB was in 1983 de eerste leverancier die een volledig programma leverde om elektronische documenten op het PC platform op de volledige tekst te kunnen doorzoeken. Sinds 1991 concentreert ZyLAB zich volledig op het maken en leveren van totaaloplossingen om binnen kantoor- en operationele omgevingen snel en eenvoudig zowel papieren- als elektronische documenten te archiveren, zoeken, vinden, organiseren, delen en te reproduceren. Wereldwijd heeft ZyLAB meer dan 600.000 licenties verkocht en heeft het operationele installaties op meer dan 5.000 verschillende sites. ZyLAB heeft diverse kantoren in Europa, de USA en Azië. Alle software van ZyLAB wordt in Nederland ontwikkeld. Meer informatie op www.zylab.nl. Voor redactionele informatie:
PB2101
Influx PR, Marald Brons, Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn. Telefoon: 055-3663034,
fax: 055-3602661, e-mail: (PRInflux@cs.com), website: www.influx-PR.com.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie