Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Chevrolet Avalanche op grijs kenteken leverbaar

Datum nieuwsfeit: 14-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Carros

Chevrolet Avalanche op grijs kenteken

(14 november 2001)

Import USA Cars is al jaren gespecialiseerd in de nieuwste modellen amerikaanse wagens. Op dit moment heeft het bedrijf onder andere de Chevrolet Avalanche in onze showroom staan. De Avalanche is een revolutionair nieuw model van Chevrolet, waarin een "Luxury 4X4" gecombineerd wordt met een full size Pickup. De gedachte van GM hierachter is, dat veel mensen het uiterlijk en comfort van een S.U.V. ambiëren, maar soms ook de laadruimte van een Pick up nodig hebben. De Chevrolet Avalanche is door het weg klappen van de achterbank en tussenwand, eenvoudig om te vormen van een, vijfpersoons SUV in een tweepersoons sportieve recreatie Pick-up. De ruimte die dan ontstaat is genoeg om
bijvoorbeeld een jetski of twee motoren mee te nemen.

Nieuw voor Nederland is dat deze auto nu ook op grijs kenteken te leveren is. Door het plaatsen van een vaste wand achter de achterbank, voldoet de Avalanche aan het grijs kenteken reglement. Voor het plaatsen van deze vaste wand is overigens geen concessies gedaan aan het
zitcomfort van de passagiers achter. De ruimte in de cabine is hetzelfde gebleven. Het enige nadeel is, dat de achterwand niet meer weg geklapt kan worden. Hierdoor blijft de lengte van de laadruimte beperkt tot een, evenzo goed aanzienlijke, 164 cm. Het voordeel hieraan is uiteraard de BPM fl. ( 30.000,--) die hierdoor komt te vervallen. Ook valt de motorrijtuigenbelasting, circa fl.225,- per kwartaal, bijzonder mee. De prijs van de Avalanche begint bij fl.105.000,- excl. BTW en voor de uitvoering met volledig lederen en elektrisch verstelbare stoelen komt op fl.110.000,- excl.BTW. Naast de standaard 5.3 liter V8-Vortecmotor is er ook een 8.1 liter V8-Vortec motor als optie leverbaar.

De Chevrolet Avalanche is mede door het grijs kentekenverhaal en de uitgebreide gebruiks mogelijkheden, een bijzonder interessante auto geworden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie