Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Uitzending eerste aflevering serie 'Marine in actie' (hh)

Datum nieuwsfeit: 14-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Ministerie van Defensie
Zoek soortgelijke berichten


Ministerie van Defensie---

"Marine in actie" op tv

13-11-2001

De Evangelische Omroep zendt woensdag (14 november) om 21.40 uur de eerste aflevering uit van de serie "Marine in actie". Het gaat om een herhaling want de serie werd eerder in april en mei vorig jaar uitgezonden. De complete serie bestaat uit zes afleveringen. Nog niet bekend is of alle zes afleveringen worden herhaald, voorlopig - zo de EO - staan er drie op de rol.

In "Marine in actie" krijgt de kijker een aardige blik in de keuken van ons varende krijgsmachtdeel. In de aflevering die woensdag wordt uitgezonden staat de Onderzeedienst centraal en wordt met name de oefening "Fost" gevolgd. De tweede aflevering, uit te zenden op 12 december, gaat over een amfibische oefening in Noorwegen met deelname van ondermeer het Korps Mariniers en Hr.Ms. Rotterdam. Deel 3, te zien op 19 december, heeft de marine-inzet in de West tot onderwerp.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie