Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Minister Van Boxtel opent internetcorners

Datum nieuwsfeit: 14-11-2001
Bron: Gemeente Deventer
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Deventer

Minister Van Boxtel opent internetcorners

De minister voor Grote Steden- en Integratiebeleid, mr. R.H.L.M. van Boxtel heeft vorige week woensdag bij de Molukse stichting voor samenlevingsopbouw, de Stichting Masohi, de eerste van een serie van 35 internetcorners in Deventer geopend. De internetcorner maakt deel uit van het programma ?digitale trapvelden? waarvoor minister Van Boxtel landelijk ruim twintigmiljoen gulden beschikbaar heeft gesteld.

De gemeente wil met de internetcorners haar inwoners stimuleren gebruik te maken van de mogelijkheden van informatie- en communicatietechnologie. Cursussen en vrije toegang moeten dit bevorderen. Naast de Rijksbijdrage draagt de gemeente door een subsidie ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie