Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Referendumkrant gemeente Zaanstad verschenen

Datum nieuwsfeit: 14-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Zaanstad
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zaanstad

Referendumkrant verschenen

woensdag 14 november 2001

De speciale referendumkrant over het referendum In Zaanstad over de vestiging van een Justitiële Inrichting in het Vijfhoekpark is verschenen. Op 19 of 20 november wordt de krant bij iedereen in Zaanstad thuis bezorgd. Maar de krant is nu al beschikbaar voor groepen die haar willen gebruiken als ondersteuning bij hun discussies.

De krant heeft 8 paginas weekendformaat. De krant opent met een oproep van burgemeester Ruud Vreeman om toch vooral te gaan stemmen op 28 november. Verder bevat de krant twee paginas informatie over het referendum en ge geplande Justitiële Inrichting in Zaanstad. Twee paginas zijn gevuld met informatie van tegenstanders. Op hun verzoek zijn geen interviews met hen afgenomen, maar hebben zij zelf hun bijdrages geschreven Twee paginas bevatten interviews met voorstanders waarin zij uiteen zetten waarom zij voorstander zijn van de vestiging van de Justitiële Inrichting in het Vijfhoekpark. In deze paginas staat bij voorbeeld ook een interview met bewoners van Hoorn die vlak naast de gevangenis wonen. Tenslotte is de laatste pagina van de krant gewijd aan de standpunten van de politieke partijen over de referendumvraag en hun antwoord op de vraag wat zij zullen doen met de uitslag van het referendum.

De krant kan besteld worden bij: L. Reus: 075 6552396

Zaanstad, 14 november 2001
Persbericht nr. 2001-155

Meer informatie: mevr. J. Groenheiden, communicatieadviseur, tel. 075 655 2341

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie