Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bijeenkomst over dualisme in gemeentehuis Blaricum

Datum nieuwsfeit: 15-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Blaricum


- Bijeenkomst over dualisme in gemeentehuis Blaricum
Bijeenkomst over dualisme in gemeentehuis Blaricum Datum: 8 november 2001

Blaricum Op donderdag 15 november is er in het gemeentehuis van Blaricum een openbare bijeenkomst over het dualisme (rapport Elzinga). Tijdens deze bijeenkomst zal mevrouw Groen van de commissie Elzinga informatie geven over de veranderingen die er na de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2002 plaatsvinden.

Wat is dualisme?
Dualisme betekent dat de rol en verantwoordelijkheden van wethouders, burgemeester en raads- en commissieleden verandert. Zo is de wethouder geen voorzitter meer van de commissie maar is één van de commissieleden voorzitter. Daarnaast is het mogelijk om wethouders van buiten de raad te kiezen. Over deze en andere aanpassingen in de structuur van het lokale bestuur zal mevrouw Groen uitleg geven.

Belangstellenden zijn van harte welkom op 15 november in het gemeentehuis van Blaricum, Torenlaan 50. Aanvang: 19.30 uur.

Voor meer informatie over het dualisme en de informatie-avond kunt u contact opnemen met de heer P.J.T. van Daalen, telefoon: (035) 539 95 37 of e-mail: (p.vandaalen@blaricum.nl).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie