Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht district Aa & Dommel

Datum nieuwsfeit: 15-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Boxtel 15-11-2001
Politiebericht district Aa & Dommel

VROUW GEWOND BIJ ONGEVAL, Schijndel

Woensdagavond is een 45-jarige vrouw uit Schijndel gewond geraakt bij een ongeval. De vrouw reed met haar auto over de Leemputtenweg in Schijndel. Op de kruising met de Oude Molenheide kwam ze in aanrijding met een voor haar van rechts komende auto, bestuurd door een 71-jarige man uit Maaskantje, die zij niet had zien naderen. Door de aanrijding sloeg de auto van de man uit Maaskantje over de kop en kwam in een sloot terecht. De vrouw uit Schijndel raakte bij het ongeval gewond en is met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis.

TAXICHAUFFEUR BEROOFD, Boxtel

Woensdagavond is een 21-jarige taxichauffeur uit Boxtel beroofd. De chauffeur was even voor 23.00 uur op Hof ter Aa in Boxtel gestopt om een klant op te halen. Toen hij uitstapte, werd hij door twee mannen bedreigde met vermoedelijk een vuurwapen en gedwongen de sleutels van de taxi en zijn portemonnee af te geven. De mobilofooninstallatie werd uit de auto gehaald en op de grond gegooid. Het tweetal wist in de richting Bosscheweg te ontkomen. De overvallers waren twee mannen tussen de 20 en 25 jaar. Een van hen was ongeveer 1.80 meter lang, fors postuur, blond stekelig haar. De andere had donker krullend haar. Beiden droegen donkere kleding. De politie is op zoek naar getuigen van deze beroving.

INBRAAK AUTO, Liempde

Woensdagavond is ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Dorpsstraat in Liempde. Een ruit werd ingeslagen en de autoradiocd-speler werd gestolen.

CONTROLE OP AUTOGORDELS, Sint Oedenrode

Donderdagmorgen is controle gehouden op het gebruik van de autogordel. Op de Lindendijk in Sint Oedenrode werden 50 auto`s gecontroleerd. Tegen 12 personen is proces-verbaal opgemaakt omdat ze de gordel niet om hadden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie