Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kansen voor Frentzen bij Prost, Minardi en Arrows

Datum nieuwsfeit: 15-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Jos Verstappen Info Page
Zoek soortgelijke berichten
Jos Verstappen Info Page

Frentzen: de kansen bij Prost, Minardi en Arrows

(15 november 2001) Heinz-Harald Frentzen, die afgelopen seizoen eindigde achter het stuurtje van een Prost Grand Prix auto, is nog niet onder de pannen voor komend seizoen. Volgens zijn manager zouden er wel gesprekken gaande zijn, onder meer met het team van Arrows, maar de Duitse coureur schijnt er zelf ook nog niet uit te zijn. Ook het team van Prost en Minardi zouden opties kunnen zijn, maar opnieuw rijden voor het team van Alain Prost lijkt riskant, gezien de liquiditeitsproblemen bij het Franse team. Ook bij het Arrows team is de spoeling dun, want Jos Verstappen is reeds lang geleden bevestigd en ook diens teammaat Enrique Bernoldi is voor het team van Tom Walkinshaw een serieuze optie voor volgend jaar. Dat onderkent ook de manager van Frentzen: "we zijn bij Arrows op bezoek geweest, ze hebben al eens eerder interesse in ons getoond. Ik denk echter niet dat ze voor volgend seizoen iemand vervangen bij Arrows."

Naast het team van Prost, als ze de geldproblemen zou weten op te lossen, lijkt het team van Minardi nog de enige realistische optie voor 2002. Minardi is overigens wel een team waar zowat iedere coureur die nog niet bevestigd is mee in verband gebracht wordt. Er is nog een plekje vrij, naast Alex Yoong, omdat Fernando Alonso testcoureur wordt bij Renault. Frentzen zou bij het team van Stoddart wel eens meer dan welkom kunnen zijn omdat de teambaas zich onlangs liet ontvallen graag een ervaren coureur te willen verwelkomen.

©2001 www.verstappen.nl, all rights reserved

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie