Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Seminar over recreatietrends in Ommen

Datum nieuwsfeit: 15-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

BDO WALGEMOED CAMPSOBERS

Seminar over recreatietrends in Ommen

Op 15 november 2001 vindt het eerste seminar 'Succes- en faalfactoren in de recreatiebranche' plaats. De bijeenkomst wordt georganiseerd door BDO Accountants & Adviseurs (vestigingen Apeldoorn en Nunspeet), Makelaarskantoor Van de Loosdrecht en AICN Automatisering (supported door Holiday Media). De bijeenkomst is bedoeld voor recreatieondernemers in de regio noord-oost Nederland en wordt gehouden bij kampeercentrum De Beerze Bulten in Ommen.

Dagvoorzitter is prof. dr. Frank Go, trendwatcher voor de toeristische en recreatieve sector en hoogleraar Toerisme Management aan de Erasmus Universiteit. Bovendien is de heer Go betrokken bij de Stichting BeWeTour, de stichting ter bevordering van wetenschappelijk onderwijs en onderzoek in toerisme. Hij leidt het programma aan de hand van een trendwatch.

Ondernemer van het Jaar
De gastheer is Jan Hagedoorn van Kampeercentrum De Beerze Bulten, die door MKB Nederland is genomineerd voor de prijs 'Ondernemer van het Jaar 2001'. De Beerze Bulten behaalde eerdere successen met prijzen als Camping van het jaar 1996 en ANWB Eurotopcampings 2000.

Praktijkcases
De opzet van de bijeenkomst is om theorie te staven aan de praktijk. De gebruikte cases komen zowel uit de ondernemerspraktijk van Kampeercentrum De Beerze Bulten, maar tevens van deelnemende recreatieondernemers. Het seminar geldt als pilot. Bij gebleken succes wordt de formule in andere regio's herhaald.

Informatie over en aanmelding voor het seminar is te vinden op de website www.recreatietrends.nl

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie