Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

StepStone trekt nieuw kapitaal aan

Datum nieuwsfeit: 15-11-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

StepStone trekt nieuw kapitaal aan
Reorganisatie en investeringen moeten StepStone Nederland cash positive maken Leiden, 15 november 2001 - StepStone, Online Carrière & HR Service, trekt nieuw kapitaal aan om het bedrijf, waaronder ook de Nederlandse vestiging, definitief in de zwarte cijfers te krijgen. Het gaat om een bedrag van e 25-35 miljoen, waarvan e 25 miljoen via een rechtstreekse aandelenemissie en e 10 miljoen via een daaropvolgende claimemissie. Momenteel hebben reeds verschillende aandeelhouders zich bindend gecommitteerd voor totaal e 21,8 miljoen. De carrièresite is sinds de reorganisatie van 2 november actief in Noorwegen, Denemarken, Zweden, Finland, Duitsland, ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie