Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

AND Products B.V. gaat samenwerken met Quintens Media B.V.

Datum nieuwsfeit: 15-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: AND International Publishers
Zoek soortgelijke berichten
AND

News

Press
Back

NEWS - PRESS - CONCEPT

PERSBERICHT

AND Products B.V. gaat samenwerken met Quintens Media B.V.

Rotterdam, 15 november 2001 - AND Products B.V. heeft vandaag overeenstemming bereikt met Quintens Media B.V. over samenwerking op het gebied van verkoop, marketing en distributie van de eindproducten van AND voor de consumenten en de zakelijke markt. De meest bekende producten zijn AND Route 2002 Benelux, AND Route 2002 Europa en AND Declaratie. AND en Quintens Media hebben een contract afgesloten voor Europa voor de duur van 2,5 jaar. AND is marktleider in routeplanners in Europa en wil deze positie verstevigen.

AND kiest in haar businessmodel voor externe partners in specifieke markten, om bestaande en nieuwe producten op de markt te brengen. De eerste partner in deze nieuwe opzet is Quintens Media dat de retailmarkt zal gaan bewerken. Quintens Media is specialist op het gebied van verkoop, marketing en distributie van CD-Rom-titels en AND wil profiteren van de bestaande contacten en kanalen. Quintens Media vertegenwoordigt reeds de CD-Roms van Halloween en Easy Disc. Voortaan maken de CD-Roms van AND dus ook deel uit van het pakket.

Quintens Media benadert voor AND zowel de consumenten alsook de zakelijke markten. Behalve de verkoop via direct sales zullen de CD-Roms worden aangeboden aan winkels, aan organisaties die de producten op het eigen netwerk willen plaatsen, maar bijvoorbeeld ook aan computerfirma's die de AND producten in hun standaard softwarepakket willen opnemen. Bovendien is het voor bedrijven mogelijk de AND producten onder eigen label uit te geven, bijvoorbeeld als relatiegeschenk.

AND Products B.V. is onderdeel van AND International Publishers N.V., een internationale organisatie die zich specialiseert in het leveren van geografische diensten. Hiertoe verzamelt en onderhoudt AND wereldwijd wegen- en adres-informatie, die in combinatie met de unieke software voor diverse doeleinden en in verschillende markten kunnen worden ingezet. De meest bekende producten van AND zijn haar CD-Rom en Internet Routeplanners en kilometer registratie-software. AND brengt al sinds 1993 routeplanners op de markt, eerst op diskette en later op CD-Rom.

Rotterdam, 16th november 2001

---

Voor nadere informatie:
kunt u contact opnemen met AND Products B.V., 010 8851200, en vragen naar Anneloes Nieuwenhuizen.

top

---

webmaster

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie