Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Meer e-mailadressen bij XS4ALL

Datum nieuwsfeit: 15-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: XS4ALL
Zoek soortgelijke berichten
XS4ALL

XS4ALL NIEUWS BACK

Extra POP-mailboxen en e-mailaliassen

Diemen, 15 november 2001

Meer e-mailadressen bij Standaardabonnement en ADSL

Het Standaardabonnement en ADSL van XS4ALL krijgen extra POP-mailboxen en e-mailaliassen. Het is voortaan mogelijk op 1 abonnement meerdere electronische brievenbussen aan te maken en deze apart te beveiligen met een wachtwoord.

ADSL en Standaardabonnementen hebben voortaan 5 POP-mailboxen en 50 e-mailaliassen. Een e-mailalias is een tweede naam voor een bestaand e-mailadres en verwijst naar een POP-mailbox. In de POP-mailboxen, met een omvang van 20 MB elk, wordt de mail verzameld van diverse e-mailaliassen. Een POP-mailbox is voor persoonlijk gebruik en heeft daarom een eigen wachtwoord. Dat is handig als meerdere mensen een computer delen.

XS4ALL-klanten kunnen nieuwe e-mailadressen aanmaken of bestaande adressen wijzigen in het Service Centre. Nieuw aangemaakte e-mailadressen zijn binnen 30 minuten te gebruiken. Een e-mailalias mag uit 40 karakters bestaan en bijvoorbeeld puntjes of streepjes bevatten. Een POP-mailbox is maximaal 8 karakters lang en kan alleen uit letters en/of cijfers bestaan.

Gebruikt u een e-mailprogramma, dan moeten de instellingen van dat programma worden aangepast voordat u de nieuwe POP-mailboxen kunt gebruiken. Gebruikt u Secure Webmail van XS4ALL dan kunt u op https://webmail.xs4all.nl inloggen met de naam van de POP-maibox en het bijbehorende wachtwoord.

POP-mailboxen (20 MB elk) E-mailaliassen
Standaardabonnement 5 5 x 10
ADSL 5 5 x 10
Basic Business Mail (Unix en Windows) 10 100
Basic Website (Unix en Windows) 10 100
Advanced Website (Unix en Windows) 25 250
Professional Website (Unix en Windows) 50 500
Bij zakelijke diensten onder domeinnaam kunt u zelf het aantal aliassen per POP-mailbox bepalen. Het is mogelijk om alle aliassen te verbinden aan 1 POP-mailbox.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie