Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ondertekening overeenkomst Actie Zonnestroom te Den Haag

Datum nieuwsfeit: 15-11-2001
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Wethouder Meijer ondertekent intentie-overeenkomst Actie Zonnestroom

De gemeenten Rotterdam en Den Haag gaan een intentieovereeenkomst aan met het energiebedrijf ENECO BV. om door gerichte samenwerking het intensiever benutten van zonlicht voor elektriciteitsopwekking te stimuleren. Wethouder Meijer (o.m. Volkshuisvesting) zal samen met wethouder Volkshuisvesting Hilhorst van Den Haag de intentieovereenkomst Actie Zonnestroom 2001 - 2005 ondertekenen op donderdag 15 november om 16.30 uur in het Informatiecentrum Wateringseveld aan de Laan van Wateringseveld 905 in Den Haag. Doelstelling van de actie, een vervolg op de oorspronkelijke Actie Zonnestroom uit 1998, is het gebruik van zonnepanelen in de regio's Haaglanden en ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie