Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Laatste fietsenveiling Etten-Leur

Datum nieuwsfeit: 15-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Etten-Leur
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Etten-Leur

Laatste fietsenveiling op donderdag 15 november

Op donderdag 15 november aanstaande gaan de marktmeester van de gemeente Etten-Leur en de politie voor de laatste keer fietsen veilen, die niet door de rechtmatige eigenaren zijn opgehaald. Vanaf 1996 heeft de gemeente in samenwerking met de politie de gevonden fietsen steeds via een veiling door de marktmeester per opbod verkocht. Daarbij werden de fietsen in bewaring gesteld bij de politie en voerde de politie de administratie hierover. Echter vanwege aanpassing aan het politiebureau is er geen fietsenstalling bij de politie meer mogelijk.

De laatste veiling zal plaatsvinden op de Gemeentewerf aan de Hermelijnweg 1. Om 9.30 uur zijn allereerst gedupeerden, die aangifte van vermissing van hun fiets bij de politie hebben gedaan, in de gelegenheid om een keuze te maken uit het aanbod. Zij dienen daarbij wel in het bezit te zijn van een proces-verbaal dat is opgemaakt in de periode tussen 9 maart en 1 november 2001. De regel voor deelname aan de veiling is bovendien dat de fiets niet verzekerd was. Vanaf 9.00 uur kunnen deze mensen de fietsen bekijken.
De openbare verkoop begint om 11.00 uur. De gegadigden hiervoor kunnen vanaf 10.30 uur het fietsenaanbod bezichtigen. Het is niet toegestaan om te parkeren op het binnenterrein van de Gemeentewerf.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie