Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Aanrijding met letsel in Sittard

Datum nieuwsfeit: 15-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Sittard 15-11-2001 Persvoorlichting district Sittard (TW - 12.45 uur)

Sittard, aanrijding met letsel.
Woensdag 14 november, omstreeks 07.00 uur vond op de Wehrerweg te Sittard een frontale botsing plaats tussen twee personenautos. Beide bestuurders raakten bij dit ongeval gewond en werden per ambulance naar het ziekenhuis te Sittard overgebracht. Het ongeval ontstond doordat de bestuurder van een van de autos de macht over het stuur kwijt raakte en op de weghelft voor het tegemoetkomend verkeer terecht kwam. Aldaar botste hij frontaal op een andere personenauto. Daar de verdachte een buitenlandse militair is wordt dit ongeval verder afgehandeld door de Koninklijke Marechaussee. Geleen, hennepkwekerij opgerold
Woensdag 14 november werd in een woning aan de Lieve Vrouwestraat in Geleen een kleine hennepkwekerij aangetroffen. Het betrof een plantage die op de zolder van de betreffende woning was ingericht. In totaal werden 180 planten en diverse kweekattributen in beslag genomen. De verdachte, een 26-jarige inwoner uit Geleen kreeg, in het kader van snelrecht, een schikking van ruim achtduizend gulden aangeboden. Schinnen, rijden onder invloed
Donderdag 15 november omstreeks 04.30 uur zagen politieambtenaren op de Nutherweg te Schinnen een personenauto nogal slingerend over de weg rijden. Nadat deze personenauto de A76 was opgereden, reed deze herhaaldelijk over de vluchtstrook.
Bij controle bleek dat de bestuurster, een 37-jarige inwoonster uit Kerkrade onder invloed van alcohol houdende drank verkeerde. Een ademanalyse wees uit dat de vrouw 1.6 promille alcohol in haar bloed had. Gezien dit promillage werd het rijbewijs van de bestuurster ingevorderd. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie